Länge sedan

Nu var det länge sedan jag skrev.
Jag har inte haft så mycket tid. Min älskade Kareem och vår söte lille vovve Raad kom till Sverige 23.30 den 30 maj. Det var mitt livs längsta dag. Jag var så orolig för allt som kunde gå fel. Allt gick dock bra och jag mötte upp dem på Arlanda. Det var ett stort ögonblick, jag var otroligt lycklig! Och är fortfarande otroligt lycklig över att K är här och att vi har börjat bygga upp ett liv tillsammmans här i Sverige <3
 
Jag hade tagit ledigt från jobbet så vi fick en ledig vecka tillsammans (i regnet), innan vardagen startade. 
Under sommaren och hösten så har vi firat midsommar i stugan, vart på marknader, firat 1-årig bröllopsdag, turistat lite i stan, umgåtts med familj och vänner och ätit en massa =)  K började jobba på en nattklubb redan första helgen efter midsommar, så vi har inte haft särskilt mycket ledig tid ihop, eftersom jag inte haft någon semester förutom den där första veckan. Han har börjat på SFI nu och det går bra för honom. Han trivs hyfsat här, men han är skeptisk till vädret och ganska orolig inför vinterkylan. Lille Raad verkar trivas bra här, men i augusti svalde han en sten som fastnade i tunntarmen. Det blev operation. Tack och lov så gick allt bra och tack och lov för försäkring! 
Själv så jag har fått nytt jobb. Jag lämnar Ericsson och Manpower den 2 november och börjar på Försäkringskassan. Ska bli jätteskönt att slippa vara konsult! Nu hoppas jag bara att jag kommer trivas.
 
Det var en kort sammanfattning av sommaren och hösten. Vi får se om jag jag bättrar mig lite med bloggandet till vintern.
Här kommer lite bilder. Enjoy =)
 

 
 
 Kram
 
 
 

RSS 2.0