Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Foto: © UNICEF/Asselin

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.


Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser  till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj


Påsk o lite till

Jag har inte orkat blogga på sistone. Har väl inte gjort jättemycket heller.... Men den 5 april fyllde min kära syster år och då firade vi henne med mat och tårta hemma hos mamma.

Dagen efter bar det iväg till Dalarna med Jennie och Pär. Där var vi ute i naturen, vi var in till Mora, på Sollerön och på Gesundaberget (eller nedanför iaf). Vi hann vidare med en bastukväll och en middag med Js kusin. Vi åkte även förbi Tomteland och för att bejaka min tyska sida så var vi riktiga älgturister när vi träffade på två älgar precis brevid vägen. Vi stannade och fotade och det resulterade även i att andra stannade och turistade de också =)

Här har ni lite bilder.

Nere vid Bodarna




Här är älgarna


Vid Sollerön



Vasaloppsmålet och Dalahästen inne i Mora



Utanför Jennies mammas hus (vi sov i lilla röda stugan)


Idyll hos Jennies mammas granne



Vi åkte till Gesundaberget (ingen skidåkning som ni kan se)



Hittade en fin skylt på vägen dit





I helgen hade Tessan födelsedagsfest, men jag var lite dålig med kameran då....

I går så var jag och träffade Nisses och Sannas lilla Björn för första gången.


Avslutar med en bild på lilla bebisen som sover. Så söt!



Kram

Fick påskägg av mitt konsultbolag idag. ...

20120404_133353 (MMS)

Fick påskägg av mitt konsultbolag idag. Jag har varit dålig på att uppdatera här på sistone. Jag har pluggat (kursen är äntligen klar nu), jobbat, fikat med vänner och suttit på Skype med K. Det är typ allt. Imorrn fyller söta syster Tessan år o då ska vi fira henne o på fredag ska jag med Jennie o Pär till Dalarna. Kram


RSS 2.0